pastisseria hofmann barcelona

La Pastisseria Hofmann de Barcelona ha estat escollida la millor de tot Catalunya. El premi l’ha atorgat el Gremi de Pastissers de Barcelona i el de Girona, que també l’han distingit amb el guardó a la millor pastisseria a les xarxes socials. La Hofmann és una reconeguda pastisseria d’autor del barri de la Ribera que té un ampli repertori de creacions individuals que van canviant en funció de la temporada.

L’establiment va néixer al Born amb Mey Hofmann, que va morir el 2016. Situada al carrer dels Flassaders, la pastisseria ha guanyat altres premis amb el millor croissant artesà de mantega el 2010, el premi a la millor pasta de te el 2015 i la Fava de Cacau a la millor pastisseria de Catalunya el 2020 i el 2021.

pastisseria Hofmann

Croissant de mascarpone i pastís de pistatxo

Els productes estrella són el croissant de mascarpone i el famós pastís individual de pistatxo. També és un clàssic el tradicional pastís de formatge, també conegut com a “cheesecake“.

El 12 de juny s’entregarà el premi en una la gala que es farà a la seu de l‘Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, a la plaça de Pons i Clerch.

croissant mascarpone pastisseria Hofmann
Croissant de mascarpone