Interior cocteleria Paradiso
Interior cocteleria Paradiso

(ACN/redacció) El bar Paradiso de Barcelona ha aconseguit el reconeixement com a millor bar del món en el rànquing World’s 50 Best Bar 2022. El local, del districte de Ciutat Vella, puja dues posicions i supera el londinenc Tayer + Elementary, que ha repetit la segona posició del 2021. Aquest no és el primer premi que guanya la cocteleria barcelonina: el 2014 Giacomo Giannotti va ser considerat el millor cocteler d’Espanya.

“El Paradiso és un bar inoblidable”

Segons ha explicat l’organització, és la primera ocasió que un bar fora de Nova York o Londres aconsegueix el primer lloc del rànquing. Els propietaris del Paradiso Giacomo Giannotti i Margarita Saez s’han mostrat “feliços” per haver rebut el reconeixement. “Encara no ens ho creiem”, ha dit Giannotti. “Estem emocionats, orgullosos del nostre equip i amb ganes d’anar endavant”, ha afegit Saez. “El Paradiso és un bar inoblidable que et crea emocions, sensacions i que tens ganes de tornar-hi i sorprendre’t”, ha reblat Saez.

Aquest, però, no és l’únic bar barceloní que ocupa els primers llocs. El Sips completa el podi i s’endú el guardó al bar que més ha ascendit en la llista, des del lloc 37 d’ara fa 12 mesos. En setena posició s’hi ha situat un altre local de Barcelona, el Two Schmucks. La presència estatal entre els 50 millors bars del món s’ha completat amb el madrileny Salmon Guru, que ha quedat en quinzena posició.