Oportunitat única per tastar a Barcelona les postres del millor xocolater de món, Lluc Crusellas. El pastisser arriba al restaurant Blanc de l’hotel Mandarin Oriental amb una carta de cinc postres que es podran degustar fins al 26 d’abril. Són cinc elaboracions que estaran disponibles en horari de tarda (de 15 a 19 h) a un preu únic de 9 euros.

Crusellas s’uneix a l’equip de pastisseria de l’hotel amb una carta dissenyada per a l’ocasió. Els comensals podran triar entre un Tatin de poma caramelitzada amb galeta Speculoos i “chantilly”, un pastís de Sacher amb textures de cacau i compota d’albercoc, un bombó amb mousse de xocolata amb llet i interior semilíquid d’avellana, un cruixent de cacau amb mascarpone i cafè, i unes postres inèdites creades especialment per a aquesta col·laboració. Es tracta d’una recreació del símbol de l’hotel sobre la base de xocolata negra, avellana i galeta de mantega.

Lluc Crusellas assegura que se sent molt content de la col·laboració i de poder oferir les seves postres per primera vegada a Barcelona juntament amb l’hotel Mandarin Oriental. No es tracta, però, de la primera incursió de Crusellas a casa nostra. Fa uns mesos, a les portes de la campanya de Nadal, Crusellas va obrir una botiga efímera a l’hotel Yurbban Trafalgar, on es poden trobar els seus productes més emblemàtics. 

Millor Xocolater del Món

Crusellas també va exposar al Museu de la Xocolata una reproducció en miniatura de la figura de xocolata amb què el 2022 va proclamar-se Millor Xocolater del Món. L’osonenc Lluc Crusellas va aconseguir el premi a millor mestre xocolater del món amb un elefant gegant de xocolata a París. El pastisser va rebre el premi Chocolate Masters a finals del 2022 per la figura de tres metres d’alçària. Qui sap si després d’aquesta nova aventura efímera a l’hotel del passeig de Gràcia, Crusellas s’animarà definitivament a obrir una botiga a la nostra ciutat.