Hi ha oportunitats que passen una sola vegada i tot apunta que aquesta en serà una: la de passar una nit a la Casa Vicens d’Antoni Gaudí només per 1 €. Per primera vegada i de manera excepcional, aquest emblemàtic edifici, situat al barri de la Vila de Gràcia, es podrà reservar a través de la plataforma Airbnb perquè dues persones puguin passar-hi una nit a un preu irrisori.

L’estada a la casa museu, obra d’Antoni Gaudí, es podrà reservar el dia 12 de juliol a les 16 h, tot i que tindrà lloc a la tardor. Per poder gaudir d’aquesta oportunitat caldrà que els dos hostes visquin a la mateixa llar, tinguin un perfil verificat amb un historial d’opinions positives a Airbnb i siguin majors de 18 anys. S’escollirà la primera sol·licitud de reserva que es rebi i compleixi amb els requisits anteriorment esmentats. El preu serà d’1 € més taxes i impostos.

Un menú d’estrella Michelin

A més de passar la nit a una de les primeres obres mestres del modernisme, els afortunats gaudiran de tota una experiència que començarà amb una visita amb el director general de la Casa Vicens, Emili Masferrer. Després, els hostes podran degustar un menú d’estrella Michelin dissenyat per la prestigiosa Escola d’Hostaleria Hofmann al menjador de la casa, on també podran gaudir de la tribuna o de la coneguda sala del fumador. Posteriorment, podran dormir al dormitori principal de la família Vicens, recreat per a l’ocasió, i l’endemà, esmorzar al jardí amb croissants també elaborats per Hofmann.

Airbnb: “Ho recordaran tota la vida”

Airbnb destaca l’oportunitat d’acollir aquesta experiència a la seva plataforma. “És una oportunitat única i el resultat és una experiència molt completa que creiem que els hostes recordaran tota la seva vida”, ha assegurat Mónica Casañas, directora general d’Airbnb Marketing Services. La multinacional té 4 milions d’amfitrions, que han compartit els seus allotjaments amb més de 900 milions de viatges en gairebé tots els països del món.

Casa Vicens és la primera casa realitzada per Antoni Gaudí, entre 1883 i 1885. Declarada Patrimoni de la Humanitat Unesco l’any 2005, va obrir les portes al públic al novembre del 2017, després de tres anys de restauració i rehabilitació que li van permetre tornar als orígens.