Aquest dijous han començat 10 dies de descobriments gastronòmics a la zona del passeig de Gràcia. La iniciativa es diu Passeig de Gourmets i pretén acostar la qualitat gastronòmica dels locals més emblemàtics de l’eix a barcelonins i turistes. De fet, una de les reivindicacions d’aquest festival de cuina és que el passeig de Gràcia té una oferta que va dirigida a tothom, més enllà dels visitants, i que atreu i pot atreure molt més la gent que resideix a la ciutat.
Què s’hi troba?
En els 18 restaurants que hi participen hi ha un platet que costa set euros i va acompanyat d’una beguda. A més a més, cada local ha confeccionat un menú degustació que se serveix als migdies i als vespres i val 50 euros. I per a aquells a qui els agradi veure els grans xefs cuinar i degustar-ne les propostes hi ha l’A Quatre Mans, una iniciativa que ofereix un plat confeccionat per dues grans figures culinàries de la categoria de Carme Ruscalleda, Nando Jubany o Carles Gaig. El festival culinari es podrà degustar fins al 24 de març.