L’Ada accepta el repte de preparar la sopa de suc de mongetes i mandonguilles que preparava l’àvia de la Júlia en dies d’hivern. Juntes, intentaran fer que la Júlia torni a reviure els menús de la seva infantesa. Ho aconseguiran?

Ingredients per fer sopa de suc de mongetes i mandonguilles:

– 100 g de mongetes cuites
– 500 ml de brou de coure mongetes
– llesques de pa torrat
– ceba sofregida
– 100 g de formatge ratllat cremós
– oli d’oliva

Per a les mandonguilles:

– 100 g de carn de porc picada
– 100 g de carn de vedella picada
– 1 ou
– oli d’all i julivert
– molla d’una llesca de pa
– llet
– farina
– sal
– oli per fregir

Troba’ls a :
Ametller Origen

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Veure com fer la ceba sofregida” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/que-faig-avui-per-sopar/sofregit-ceba-tomaquet-recepta-ceba-caramelitzada/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Preparació de la sopa de suc de mongetes i mandonguilles:

– Barregem els ingredients de les mandonguilles fins que aconseguim una massa homogènia.
– Fem boletes petites, les enfarinem i les fregim.
– En una olla, hi posem ceba sofregida i hi afegim el pa torrat. Hi donem un parell de voltes, fins que tot estigui ben integrat.
– Hi afegim el formatge, una cullerada de mongetes cuites i el brou de bullir les mongetes. Ho deixem coure uns minuts. Ho triturem i hi afegim les mandonguilles fregides i la resta de les mongetes cuites.