La cuinera Ada Parellada ha presentat en societat del programa ‘Què faig avui per sopar?’, que s’emet a betevé de dilluns a divendres a partir de les 19.20 hores. Els programes es poden recuperar al web de betevé i també al canal de YouTube.

La cuina d’Ada Parellada: àgil, fàcil, saborosa i equilibrada

La filosofia del programa és donar pautes a les famílies per fer menús fàcils d’elaborar. Parellada ofereix a l’espectador una guia de receptes i menús pel dia a dia de les famílies. Les receptes que es cuinen acostumen a tenir tres ingredients bàsics: facilitat, agilitat i que siguin bones.

Planifica els menús de sis famílies diferents

Ada Parellada -que és reconeguda per estar al capdavant del restaurant barceloní Semproniana- ajuda a planificar el menú per a tota la setmana de sis famílies molt diferents. Per exemple, ajuda un noi que viu sol a planificar-se les carmanyoles per dinar a l’oficina, o bé dona un cop de mà a una família amb quatre fills. També es donen consells per a les famílies que han de lluitar amb els fills perquè mengin la verdura. Fins i tot es fan receptes per a sopars multitudinaris, per a vegetarians o per a persones que fan dieta.

En total s’emetran 30 programes i, a partir d’aquest diumenge, 17 de març, a les 13.25 h, es podrà veure una recopilació dels cinc programes emesos durant la setmana.