La fira té 70 expositors nacionals i estrangers, que ofereixen al públic tot tipus de productes vegans relacionats amb l’alimentació, la moda i la cosmètica. A més, els visitants també podran gaudir de diverses conferències amb experts en la matèria i sessions de cuina vegana. Tot plegat forma part de la primera fira vegana de l’estat espanyol.

Una persona vegana no només no menja ni carn ni peix, com el vegetarià, sinó que rebutja tots els aliments que provenen dels animals, inclosos la llet, la mel, el formatge o els ous. Es tracta d’un estil de vida, doncs, que es fonamenta en el màxim respecte als animals i al planeta Terra. Segons Cristina Rodrigo, portaveu de Pro Veg España, “cada cop hi ha més persones que opten pel veganisme perquè descobreixen que és millor per a la seva salut”.

La primera edició del Veggie World va tenir lloc a Alemanya el 2011, i des de llavors s’ha anat estenent per tot Europa. Aquest 2017 està previst que sigui present en 14 ciutats de sis països europeus, com ara Berlín, París i Londres. Els organitzadors han decidit apostar ara per Barcelona després que aquesta hagi estat declarada la primera ciutat “veg-friendly” del món. I és que Barcelona està vivint un auge del veganisme com a model de vida. S’espera que al llarg del cap de setmana passin pel recinte fins a 5.000 persones.