En una entrevista a ‘El matí de Barcelona’, de betevé 91.0 fm, Gasol ha explicat que l’oli de palma conté molt àcid palmític, un greix saturat que costa d’eliminar de l’organisme i que un estudi de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona vincula amb una major propagació de tumors.

Tot i això,  el nutricionista considera que “no ens ha d’alarmar consumir una mica d’oli de palma, el que ens ha preocupar és que el trobem en una gran quantitat de productes que no són recomanables perquè porten molts greixos saturats i sucres refinats”.

Com a alternativa, Gasol aposta per una dieta equilibrada i que contingui altres greixos com l’oli d’oliva o la fruita seca. A més, reconeix que sovint les empreses no especifiquen si un producte porta oli de palma i només indiquen que conté olis vegetals. Segons ell, “no hi ha prou obstacles per controlar o limitar el consum de productes com aquest“.

Recupereu aquí l’entrevista completa al David Gasol:

Comparteix a:
Imatge de l'autor/a