Diuen que el rumor és avantsala de la notícia i en els darrers mesos la rumorologia respecte al futur de Ronald Araujo s’ha disparat. En molts casos i per diferents motius, s’ha parlat de la possibilitat que el central uruguaià deixi el Barça de cara a la temporada que ve. El tècnic culer, Xavi Hernández, en la roda de premsa prèvia al partit contra el Getafe ha volgut deixar clar què pensa sobre el jugador blaugrana.

Xavi té clar quin ha de ser el futur d’Araujo

Xavi s’ha mostrat contundent quan ha parlat de la continuïtat del central al Barça. Ha assegurat que “per mi no hi ha dubte”. El tècnic ha tancat files i ha destacat que “Ronald Araujo és el present i el futur de l’equip, del Barça”. En aquest sentit l’entrenador ha anat més enllà quan ha explicat que “ja és un dels capitans i un dels líders tant dins com fora del vestidor. Un futbolista fonamental per al futur del club“.

Un dels motius perquè Araujo no continuï al Barça la temporada que ve és la delicada situació econòmica del club. La venda del central significaria un bon ingrés a la caixa forta blaugrana. De totes maneres, escoltant Xavi el tècnic descartaria completament aquesta possibilitat.

A més, en el mercat d’hivern el Bayern de Munic es va interessar en Araujo. De fet, es va insinuar que el club alemany havia parlat amb l’entorn del jugador, que havia descartat sortir al gener. Els bavaresos hi podrien tornar a insistir en el mercat d’estiu. S’haurà de veure quina és la resposta del Barça i del jugador si el Bayern presenta una oferta formal.