Els World Roller Games 2019, els Mundials de patinatge, comencen oficialment aquest dijous al vespre amb la cerimònia inaugural al Palau Sant Jordi, tot i que abans se n’ha fet la benvinguda institucional a la World Skate, amb les seleccions dels diferents països que participen en la competició i la comunitat ‘roller’. L’alcaldessa, Ada Colau, ha estat l’encarregada de presidir la recepció, al Palauet Albéniz, en què també han participat altres personalitats institucionals i esportives.

Els assistents a l’acte s’han fet la foto de família amb la mascota oficial, en Will. Entres les personalitats destacades, a part de l’alcaldessa, també hi havia la comissionada d’Esports, Marta Carranza; el president de la World Skate, Sabatino Aracu, i els presidents de les federacions catalana i espanyola, Ramón Basiana i Carmelo Paniagua.

Els Jocs Mundials de patinatge se celebren a Barcelona del 4 al 14 de juliol, però abans ja han començat a disputar-se’n les proves júnior. Per això, durant aquests dies els més de 4.000 patinadors estan concentrats en hotels de la ciutat. La delegació espanyola s’hostatja a l’hotel TRYP Apolo, a l’avinguda del Paral·lel.

L’Anella Olímpica, el Front Marítim o el centre de la ciutat seran alguns dels llocs on es disputaran els 11 Campionats del Món que inclouen els World Roller Games.