Ricardo Tinoco i Edgar Moragas són dos jugadors que s’han incorporat al Martinenc de Javi Gómez, que reforçaran el mig del camp dels del Guinardó.

Ricardo Tinoco, jove però amb molts equips a l’esquena

Tinoco, de 20 anys, arriba del Sant Ildefons. El migcampista es va formar al futbol base del Gavà dels quatre als 14 anys, però després va començar a jugar en diversos equips. Del Gavà va marxar a la Unificació Bellvitge i va tornar al Gavà abans d’arribar al Mariano Poblet com a cadet de segon any. Va passar pel Badalona en edat de juvenil, per la Unificació Bellvitge i pel Sant Ildefons. En el club de la ciutat de Cornellà va fer el salt la temporada passada al futbol amateur amb el primer equip del Sani. Va jugar 18 partits a la Primera Catalana.

Edgar Moragas, nou fitxatge per a la medul·lar del Martinenc

El migcampista d’Olesa, de 23 anys, arriba procedent de la UD San Mauro, de Segona Catalana. Format al futbol base del Terrassa, prové del Juvenil del Cornellà. Com a amateur va debutar amb l’Olesa fa quatre temporades, però es va consolidar amb l’Igualada a la Primera Catalana. Moragas és un apassionat del futbol, va treballar a la FCB Academy de Toronto i té el segon nivell d’entrenador. Pot ser l’extensió de Javi Gómez dins del camp.