Els World Roller Games inclouen fins a 11 Campionats del Món, la qual cosa significa tenir una infraestructura prevista per tal de donar cabuda a algunes disciplines molt diferents entre si. Barcelona té una capacitat extraordinària per transformar espais o utilitzar-ne els ja existents. D’aquesta manera, les seus dels World Roller Games permeten que tots els esportistes puguin gaudir d’unes instal·lacions excel·lents en diferents llocs de la ciutat.

Les seus dels World Roller Games

L’Anella Olímpica serà, de ben segur, un dels llocs més emblemàtics on es disputaran un part de les proves, però també hi haurà un espai creat per a l’ocasió, com la pista de velocitat instal·lada al Front Marítim, que després es traslladarà al CAR Sant Cugat. No és l’única disciplina que es farà a l’aire lliure perquè el centre de la ciutat també serà escenari d’alguna prova.

Les seus dels World Roller Games

L’Anella Olímpica de Montjuïc

És un dels llocs on es disputaran més proves. El Palau Sant Jordi es vestirà de gala per a les acrobàcies dels pilots de monopatí, patinet de dues rodes, patinatge artístic i roller freestyle. Ben a prop, al Sant Jordi Club hi haurà les disciplines d’estil lliure de patins en línia i el patinatge artístic. A l’esplanada de l’Anella Olímpica hi haurà proves de monopatí i de roller freestyle. I finalment, el passeig del Migdia serà l’escenari de les disciplines d’alpí i de descens.

Instal·lacions interiors

El Palau Blaugrana ha estat el lloc triat per a la fase final de l’hoquei sobre patins. A partir de quarts, les millors seleccions en categories masculina i femenina es veuran al pavelló barcelonista. El Centre Esportiu Municipal d’Horta viurà el Campionat del Món d’hoquei sobre patins en línia, una disciplina més semblant a l’hoquei sobre gel que al de patins. La instal·lació hortenca compartirà competició amb el Pavelló de la Mar Bella, on ja s’està disputant el Mundial júnior.

Les seus dels World Roller Games

Les proves exteriors

Al Front Marítim, on es fa per exemple el Primavera Sound, s’hi ha construït una pista de velocitat ben especial. Just davant del mar els 200 metres de corda seran l’escenari de les múltiples proves del patinatge més ràpid. Això sí, hi haurà dues excepcions: els 100 metres, que s’instal·laran al passeig de Gràcia, davant de La Pedrera, que també serà la sortida i l’arribada de la marató, en un circuit que recorrerà bona part de la Diagonal.

Seus fora de Barcelona

Les seus dels World Roller Games no es circumscriuen únicament a Barcelona, sinó que també hi ha altres ciutats de la província que seran subseus d’aquest campionat. En concret en seran quatre: Vilanova i la Geltrú, Sant Cugat del Vallès i Terrassa, on es disputaran partits de la fase prèvia d’hoquei patins, i Mollet del Vallès, seu de la prova de roller derby.