Eibar Barça femení

El Barça segueix imparable a la Primera Iberdrola i ha sumat la novena victòria en nou partits. Aquest cop les blaugrana s’han imposat al camp de l’Eibar per 0 gols a 3.

El Barça encarrila el partit

Les jugadores de Jonatan Giráldez, com era d’esperar, s’han instal·lat a camp contrari des d’un bon inici. El domini ha estat abassegador, però ha costat que arribessin les primeres ocasions. De totes maneres, el gol ha arribat en el minut 20. Ana Crnogorcavic ha marcat el 0 a 1. I tot seguit ha estat Asisat Oshoala l’encarregada de fer el 0 a 2. Les blaugrana han encarrilat definitivament el partit gràcies al 0 a 3 que ha aconseguit Jennifer Hermoso. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Sense efectivitat

A la segona part hi ha hagut la mateixa tònica que a la primera. El Barça ha tingut la pilota i ha controlat el partit. Això sí, les jugadores de Jonatan Giráldez, tot i generar ocasions, no han estat tan efectives cap a porteria. De fet, contra l’Eibar és el segon partit a la Lliga que les blaugrana marquen menys gols. L’altra cop també va ser un 0 a 3 al camp de l’Atlètic de Madrid.