Espanyol - Granada, celebracio Adri Pedrosa

Vicente Moreno va assegurar que la victòria contra el Granada era de vital importància i els jugadors no han fallat. Els blanc-i-blaus s’han imposat al conjunt andalús per 2 a 0 i tornen a fer de l’RCDE Stadium un fortí, ja que només han perdut un partit com a locals.

Dos grans gols de l’Espanyol, a la primera part

La primera ocasió del partit ha estat per a Raúl de Tomás. El davanter blanc-i-blau ha vist com el porter del Granada, Luis Maximiano ha desviat a córner un bon cop de cap de RDT. Ha estat l’avís dels de Vicente Moreno. 10 minuts més tard i en un córner llançat per Sergi Darder, Adri Pedrosa ha rematat des de la frontal de manera magnífica per fer l’1 a 0.

Amb el gol, l’Espanyol s’ha sentit superior i ho ha aprofitat. Tres minuts abans del descans, Raúl de Tomás ha rematat de cap i d’una manera impecable una centrada mil·limètrica de Darder per posar el 2 a 0 just abans de la mitja part.

Els pals i Diego López impedeixen els gols

A la segona part, l’Espanyol ha sortit amb ganes de sentenciar el partit. Adrián Embarba ha tingut les primeres ocasions per fer el tercer gol en els primers cinc minuts de la represa.

El Granada ho ha intentat. Però quan s’han apropat amb perill, s’han trobat amb un Diego López inspirat, que ha rebutjat amb encert les ocasions de perill andaluses.

L’Espanyol, però, ha reaccionat. Ho ha fet amb una altra jugada d’estratègia. Al minut 65, Raúl de Tomás ha estat a punt de marcar després de rematar, un pèl desviat, un lliure directe d’Embarba i Darder. Els visitants, però, han donat un bon ensurt al minut 75 quan una rematada de Jorge Molina s’ha estavellat al pal de la porteria de Diego López. I tot seguit, el porter gallec ha evitat, en dues jugades consecutives, el gol dels granadins.

El pal també ha impedit el gol de Raúl de Tomás en el minut 79 quan una rematada del madrileny ha sortit tocant la fusta de la porteria del Granada.