L’Espanyol B ha perdut al camp del Lleida Esportiu per 2 a 1. El filial blanc-i-blau ha intentat, a la segona part, neutralitzar els dos gols que ha encaixat a la primera, però la diana de Julian Mahicas ha estat insuficient per tornar de la Terra Ferma amb algun punt.

L’Espanyol B encaixa dos gols només començar

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als interessos del filial blanc-i-blau, ja que en el primer minut Joel Febas ha marcat l’1 a 0. Sense temps per refer-se ha arribat el segon gol. Ha estat en el minut 6 quan Moha Keita ha signat el 2 a 0. El cop psicològic ha estat dur per als jugadors de l’Espanyol B, als quals els ha costat entrar en joc. A poc a poc ho han anat aconseguint i han acabat la primera part buscant retallar diferències a l’àrea dels de la Terra Ferma.

Mahicas només pot retallar diferències

Els segons 45 minuts han començat amb la mateixa dinàmica que han acabat els primers: amb el filial blanc-i-blau buscant el primer per tornar a entrar al partit. I en el minut 62 ha estat Julian Mahicas qui ha escurçat distàncies amb el 2 a 1. Els de Luis Blanco han buscat l’empat amb insistència, però tampoc no han generat moltes ocasions de gol clares. Al final, 2 a 1. I els blaus que es queden amb els tres punts i aconsegueixen la primera victòria com a locals.