Celta - Barça

El Barça ha vist com el Celta li ha remuntat un 0 a 3 i ha acabat empatant a 3 el partit. Els blaugrana han dominat la primera part i han marxat al descans amb un 0 a 3, però en l’últim minut del temps afegit Iago Aspas ha aconseguit l’empat. El pitjor, però, pot ser la llista de jugadors lesionats: Ansu Fati, Eric Garcia i Nico han deixat el camp amb molèsties.

El Barça, molt efectiu

La primera oportunitat l’ha tinguda el Celta. Badada de la defensa del Barça, però Iago Aspas no l’ha sabut aprofitar. En canvi, els blaugrana han marcat tan aviat com han pogut. Ha estat Ansu Fati, en el minut 4, qui ha fet el 0 a 1. Els de Sergi Barjuan a Balaidos han trobat l’efectivitat que tant els ha faltat en d’altres partits i Sergio Busquets, en el minut 16, ha marcat el 0 a 2. El Barça s’ha trobat còmode amb un Nico excel·lent al mig del camp i en el minut 34 Memphis ha aconseguit el 0 a 3. La mala notícia en aquesta primera part ha estat la lesió d’Ansu Fati just abans del descans. En espera de l’informe dels serveis mèdics, tot fa pensar que es tracta d’una lesió muscular.

El Celta remunta

A la segona part, el Celta ha sortit disposat a retallar diferències i una errada de Ter Stegen l’ha aprofitada Iago Aspas per fer l’1 a 3 en el minut 51. El Barça ha sortit tocat en aquests segons 45 minuts després que tant Ansu Fati com Eric Garcia hagin marxat lesionats a la mitja part. I després ha estat Nico qui ha hagut d’abandonar el camp també amb molèsties musculars. Tot això ho han aprofitat els gallecs per aconseguir el control i generar perill a l’àrea barcelonista. I així, en el minut 73, ha arribat el segon dels locals. L’exblaugrana Nolito ha marcat el 2 a 3. A partir d’aquí, nervis sobre el camp, amb el Celta que buscava l’empat i el Barça que intentava recuperar el control i així sentenciar el partit. I la gran ocasió l’ha tinguda Frenkie de Jong amb un xut al travesser en el minut 85. Ha estat un miratge, ja que el Barça ha acabat tancat a la seva àrea i demanava l’hora. En l’últim minut del temps afegit, Iago Aspas ha aconseguit l’empat a 3.