Sergio Lozano s’ha convertit en el protagonista de la primera part amb un golàs que servia per obrir la llauna. Els madrilenys s’han trobat amb l’expulsió de Pola i això ho ha aprofitat Lozano per fer el segon. El panorama ha canviat a la segona part amb els gols d’Oitomeia i Rivillos, que han servit per empatar el partit a 2. Però avui la sort ha somrigut al Barça. Un córner servit per Torras ha tocat en Rivillos i ha acabat al fons de la xarxa. Dimarts, Inter i Barça es tornaran a veure les cares en l’anada de les semifinals de la Copa del Rei, al Palau.

Inter Movistar: Luis Amado, Rafael, Batería, Tobe i Pola –cinc inicial-; Ortiz, Gadeia, Álvaro, Rivillos, Oitomeia i Borruto.

FC Barcelona Alusport: Paco Sedano , Torras, Gabriel, Lin i Wilde –cinc inicial-; Fernandão, Lozano, Igor, Saad i Tolrà

Gols: 0-1 Lozano, min 6; 0-2 Lozano, min 16; 1-2 Oitomeia, min 24; 2-2 Rivillos, min 34; i 2-3 Rivillos (gpp), min 35.