La motivació és molt important en una competició amb tantes diferències, com a mínim, sobre el paper. El Conca, vuitè classificat de la Lliga Asobal, va plantar cara al líder en moments puntuals. Tot i el domini inicial dels blaugrana, que van arribar a guanyar per 6 a 14, els manxecs van reaccionar i en el minut 40 es van apropar a només dos gols de diferència, 17 a 19. Aquí és quan la qualitat, aturades de Sterbik, per exemple, l'encert, amb Rutenka com a màxim golejador, amb 10 dianes, i la motivació mostren les diferències. Parcial de 4 a 12 per a un marcador final de 21 a 31 i el Barça que segueix invicte a la Lliga Asobal.

Ciudad Encantada Conca, 21 – Barça Intersport, 31Ciudad Encantada

: Moyano, Gastón (5), Mendoza (1), Vidal (2), Fernández (1), Jiménez (6) i Pérez de Inestrosa (2) -set inicial-; Garza (4), Moya Del Saz (0), De Hita (-), López (-).

FCB Intersport: Saric, Viran Morros (1), Montoro (4), Jernemyr (0), Sorhaindo (2), Rocas (1) i Stranovsky (1) -set inicial-; Rutenka (10), Ariño (3), Aguirrezabalaga (2), Sarmiento (0), Balaguer (0), Enterríos (4), Tomás (3)

Parcials: 0-3, 4-6, 4-10, 6-14, 6-15, 11-16 -descans- 15-18, 17-19, 17-23, 20-26, 21-29, 21-31.