El primer gol ha estat als dos minuts, aquest xut bombat de Dani Cervellón ha sorprès Ferran Pol. El mateix Cervellón ha estat l'autor del 2 a 0 al minut 32. Amb aquest gol, Cervellón ja n'ha fet 11 en el seu compte personal i s'ha convertit en el màxim anotador del Sants. En sis minuts, els del Maresme han empatat a dos. Serrano, l'home més ofensiu del Cerdanyola, ha aprofitat aquesta errada defensiva de Víctor i ha fet el 2 a 1 al minut dos. Quatre minuts més tard, Carmelo, de cap, ha establert el 2 a 2. El Sants ha patit fins al minut 20, quan Álvaro ha aprofitat aquesta centrada de Navarro i ha avançat el Sants, era el 3 a 2. Alfonso Gallardo ha donat entrada a Arcos i Agustín per defensar aquest resultat, però no ha impedit que el Sants sentenciés. Precisament Arcos ha fet de cap el 4 a 2 definitiu. DANI CERVELLÓN, jugador de la UE Sants "Con el Andorra aquí empezamos la racha que ganamos, también rival directo importante, empatamos en Horta y hoy la racha ha continuado con otra victoria, ¿no?, espero que siga y que el equipo se establezca en mitad de tabla, que nos hace falta." La setmana que ve, derbi, el Sants visitarà el seu veí, el Poble Sec.

Ara l’equip que prepara Julià Garcia milita en el grup 2 de la Primera Divisió Catalana i no té cap opció de pujar. L’objectiu d’enguany torna a ser la permanència.

En la secció setmanal en la qual recordem un passatge d’ara fa 10 anys, emetem la crònica del partit en el qual el Sants va golejar el Cerdanyola de Mataró.

4- UE Sants: Núñez, Torrejón, Óscar, Álvaro, Víctor, Cos (Arcos), Juanito (Agustín), Raúl Navarro (Marcel), Dani, Fuentes, Vega.

2- Cerdanyola Mataró: Ferran, Chus, Carmelo, Carles (Iván), Galera, Víctor, Hugo (Gavilán), Buitre, Javi Román, Montoliu, Marcelo.

Gols: 1–0, Dani (min 2); 2–0, Dani (min 32); 2–1, Serrano (min 47); 2–2, Carmelo (min 49); 3–2, Álvaro (min 65); 4–2, Arcos (min 80).

Al final de la temporada el Sants va acabar en la quinzena posició i va baixar a la categoria Preferent.