Desena victòria del Top 16 de l'Eurolliga i factor pista per als quarts de final al sac. El Barça era favorit davant un Besiktas que encara no ha guanyat cap partit d'aquesta fase i no va fallar al Palau Blaugrana. Un bon inici anotador dels blaugrana va col·locar el Barça Regal 14 punts per sobre. Els turcs van anar a remolc durant tot el partit i els homes entrenats per Xavi Pascual es van dedicar a controlar la diferència. Van dominar en tots els quarts per acabar amb un clar 86 a 61, amb Nathan Jawai com a estrella amb 16 punts, i molt intents tant en atac com en defensa. Queden tres partits per arrodonir el Top 16 i acabar primers. XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona Regal "Sens dubte era un dels grans objectius en començar la temporada, arribar al play-off de quarts i tenir el factor pista a favor." VÍCTOR SADA, jugador del FC Barcelona Regal "Un partit d'Eurolliga, sempre quan escoltes la cançó de Feel Devotion, ja t'hi poses i més si estem jugant aquí al Palau, però si que a la ACB hem d'estar més amb les piles més de cara a aquests partits de cap de setmana."

FCBarcelona Regal: Huertas (6), Navarro (5), Mickeal (11), Lorbek (12) i Tomic (11), cinc inicial, Sada (2), Jawai (16), Todorovic (3), CJ Wallace (6), Jasikevicius (4), Abrines (6) i Rabaseda (4).

Besiktas JK: Akin (6), Cetin (6), Chistopher (2), Markota (4) i Vidmar (13), cinc inicial, Guler (0), Acik (7), Falker (0), Minard (5), Ozer (18).

Parcials: 29-15, 18-16, 20-19 y 19-11.