CN Barcelona perd amb el Sabac (13-10)
@CNBarcelona

El Club Natació Barcelona haurà de superar una renda de tres gols si vol classificar per als quarts de final de l’Eurocup. El conjunt de Víctor González ha perdut davant el Sabac (13-10) en el partit d’anada dels vuitens de final de la segona competició del waterpolo europeu.

Domini del Sabac en el primer quart

L’inici del partit del CN Barcelona ha estat clau en el desenvolupament de tot l’enfrontament. El Sabac ha estat el primer a marcar, però un gol de Blai Mallarach, màxim anotador dels mariners amb cinc gols, ha tornat a igualar l’enfrontament. L’equip serbi s’ha tornat a avançar (2-1) amb un gol d’Orgen Stojanovic, màxim anotador del Sabac amb quatre gols. I, des d’aquell moment, l’equip de Nemanja Licanin ja no ha deixat d’anar al davant en el marcador. 5 a 3 al final del primer període i 8 a 5, al descans.

El CN Barcelona s’hi acosta però no pot reduir la diferència

Després del descans, el Sabac ha aconseguit la màxima diferència del partit, quatre gols, durant diversos moments del tercer període. A l’últim quart, el conjunt mariner ha pogut retallar fins al 12 a 10 tres minuts abans del final amb un gol de Blai Mallarach, però un gol de l’altre màxim golejador del partit, Orgen Stojanovic, ha deixat el definitiu 13 a 10 en el marcador.

El 14 de desembre tocarà remuntada en la piscina de la Nova Escullera si el CN Barcelona vol continuar viu a l’Eurocup.