Serà molt complicat que l’Europa salvi la categoria d’equip de Primera Federació femenina. El conjunt escapulat ha caigut amb el Cacereño (1-2), rival directe en la lluita per la permanència, i se situa a sis punts dels llocs que permeten mantenir-se a falta de només cinc jornades. El gol de Patri Mascaró ha estat insuficient per sumar un triomf que hagués estat vital. La setmana vinent, el conjunt que dirigeix Joan Bacardit visita el camp del DUX Logroño.

Domini inicial de l’Europa al Nou Sardenya

Les gracienques han sortit al partit conscients del que es jugaven i l’inici de l’Europa ha estat totalment elèctric. Els primers minuts de l’enfrontament han estat dominats de cap a peus pel conjunt de Joan Bacardit, que ha fet una pressió intensa a camp contrari i ha portat la batuta del joc en quasi tota la primera meitat. El Cacereño, però, ha defensat amb contundència i, tot i que ofensivament només ha protagonitzat algun contraatac tímid, l’equip extremeny s’ha mostrat molt sòlid en totes les línies. Les escapulades s’han acostat a la porteria rival en diverses ocasions i Pixu ha marcat un gol que ha estat anul·lat per un fora de joc molt dubtós. La mateixa Pixu, ha enviat una pilota al travesser al minut 37, però malgrat les diverses càrregues ofensives de les locals, el marcador no s’ha mogut durant els primers 45 minuts de partit.

El factor Patricia Mascaró no és suficient

El segon temps no ha començat massa bé per a l’Europa que ha vist com la col·legiada del duel li xiulava un penal en contra. Kara, sense massa miraments, ha xutat pel mig i ha superat Janet per obrir la llauna (53′). El conjunt escapulat ha reaccionat amb més cor que cap. Malgrat unes primeres ocasions tímides en forma de córner o d’un xut de falta tímid de Queralt, el gol gracienc ha acabat arribant. Patri Mascaró, que havia entrat a l’equador del segon temps, ha empatat a un gol (78′). La davantera de l’Europa ha enviat al fons de la xarxa la pilota després d’un llançament de falta des de la frontal de l’àrea. L’alegria, però, ha durat molt poc. Lucía, tres minuts més tard, ha aprofitat la feblesa defensiva de les escapulades per rematar de cap dins l’àrea i fer l’1-2 definitiu.