Víctor Claver ha passat revista a l’actualitat del club a menys de dues setmanes per a la tornada a la competició. El proper 17 de juny, el Barça de bàsquet disputarà un altre de partit de bàsquet. Serà contra el Joventut de Badalona en el seu debut en aquesta nova competició, que haurà de decidir el campió de la Lliga Endesa. Serà un campionat que durarà dues setmanes i que es disputarà a València, la terra de Claver, que ha reconegut que jugar allà “és especial i el millor lloc per estar dues setmanes concentrat.”

Millors sensacions

Claver s’ha mostrat optimista amb la millora individual i col·lectiva un cop l’equip ha començat a entrenar-se en grup. Pel valencià, la situació “era estranya però les sensacions han anat millorant una vegada ja podem fer entrenaments més reals.” I ha admès que tots tenien moltes ganes de tocar pilota. L’aler pivot creu que si tota la societat ha fet un esforç per continuar treballant des de casa, els jugadors de bàsquet també ho havien de fer: “Tothom té ganes de veure partits de bàsquets i crec que és just que els jugadors fem aquest esforç.”

Format just

El blaugrana pensa que el nou format “és una forma justa d’acabar la Lliga“. En aquest nou tots contra tots, per Claver el que han fet abans “no serveix de res. Només el que fem durant aquestes dues setmanes”. Per això és vital la preparació mental i la motivació. Segons el blaugrana, “ara no influiran gaires factors externs com el públic i serà una prova mental.”