L’entrenador de l’Espanyol, Vicente Moreno, s’ha estrenat a la banqueta perica amb un empat davant l’Osca. El valencià no ha donat gaire importància al resultat, donat que es tractava del primer partit de pretemporada. No obstant això, reconeix que “sempre que no guanyes, no estàs del tot content“.

Aspectes positius i negatius

L’entrenador blanc-i-blau no s’ha mostrat preocupat pel nivell de joc de l’equip: “Hi ha coses positives i altres de millorables. És el moment que apareguin aquestes últimes”. A més, Vicente Moreno valora positivament les primeres setmanes a l’Espanyol tot i admetre que queda molt a fer: “Estic encantat i intentant aprofitar al màxim el temps perquè aparegui al més aviat possible la nostra idea”.

Cal assimilar el que ha succeït

L’Espanyol jugarà a Segona Divisió la propera temporada després de perdre la categoria el curs passat. Vicente Moreno considera necessari que l’equip assumeixi el descens per tal de redreçar el rumb: “És una situació dramàtica per a tots. Crec que hem de passar pàgina i centrar-nos en el que tenim actualment. Tots hem de tenir aquest ànim”.