El Barça s’ha proclamat campió de la Supercopa de Catalunya d’handbol en derrotar el Granollers per 32-25. Els blaugrana aconsegueixen així el seu onzè títol consecutiu d’aquesta competició. El Barça està a dues setmanes de començar la Lliga ASOBAL.

Aleix Gómez, màxim golejador

L’equip blaugrana ha dut el control del partit en tot moment i no han permès que el Granollers tingués opcions de guanyar. Aleix Gómez ha estat el màxim artífex blaugrana amb set gols. El porter blaugrana, Pérez de Vargas, també ha destacat a la segona part, ja que tan sols ha permès dos gols en els quinze primers minuts.