Luis Suárez

Luis Suárez

ha trencat el seu silenci en una entrevista a ‘El País’. L’uruguaià no ha defugit cap tema en una setmana molt convulsa al club blaugrana després de la desfeta a mans del Bayern, que el va deixar molt tocat.

“Ningú no m’ha dit que vulguin prescindir dels meus serveis”

Luis Suárez ha assegurat que, tot i els canvis que va anunciar el president Josep Maria Bartomeu, que va arribar a dir noms de jugadors intransferibles entre els quals no hi era l’uruguaià, ningú del club li ha dit que vulguin prescindir d’ell. Segons Suárez, “si aquest fos el desig del club, estaria bé que el responsable parlés amb mi directament. Porto sis anys al club, temps suficient perquè diguin el que pensen“. El davanter ha confirmat que la seva idea és seguir però que si “des del club pensen que soc prescindible, no tinc cap inconvenient en parlar amb ells“.

“No es pot posar en dubte el meu compromís”

Suárez considera que tothom és responsable de la desfeta però que “ningú no pot posar en dubte el seu compromís”. Un compromís que enllaça amb l’opció de fer un pas al costat. L’uruguaià assegura que acceptaria ser suplent si l’entrenador així ho decideix i que creu que encara pot “aportar molt al club”.