Lluís Cortés post Atlètic Madrid Champions
@FCBfemeni

Lluís Cortés

ha valorat la classificació del Barça femení per a les semifinals de la Champions League després d’eliminar l’Atlètic de Madrid. El tècnic blaugrana s’ha mostrat satisfet del partit de l’equip i ha lloat les jugadores que han sortit de refresc des de la banqueta, com la Mariona. Preguntat sobre la manca d’encert, Cortés ha incidit que s’ha de treballar perquè això és “la diferència entre patir i no patir“: “Hem de seguir treballant en l’encert en les últimes accions i ser conscients que fa cinc mesos que no ens trobem en partits com aquests“.

“M’esperava un partit així”

La bona defensa de l’Atlètic no ha sobtat Cortés, que ja s’esperava un matx d’aquestes característiques. De fet, el tècnic s’ha congratulat de l’encert a l’hora de fer els canvis: “Plantegem el partit pensant que dura, com a mínim, 90 minuts, i sabíem que jugadores com la Mariona (autora de la centrada del gol) serien claus. Prendre la decisió de quan fer un canvi és difícil però avui crec que hem encertat”. Tanmateix, el fet que l’Atlètic de Madrid li hagi posat les coses tan complicades ho ha qualificat de positiu perquè “fa activar-nos en la competició i un partit plàcid no ens hauria ajudat de cara a la semifinal”.

Semifinals davant el Wolfsburg

El Wolfsburg, al contrari del Barça, ha competit la seva Lliga fins al final. Tot i ser un equipàs que s’ha classificat per les semifinals després de golejar per 1 gol a 9 el Glasgow City, Lluís Cortés ha demanat a les seves jugadores “seguir fidels al nostre estil i al nostre futbol. Haurem de matisar coses perquè el rival és diferent però només guanyarem si som nosaltres mateixes“.