Primeres finals CN Sant Andreu (Jèssica Vall i Lidon Muñoz)
Deepbluemedia / G. Scala

Jèssica Vall i Lidón Muñoz han disputat les primeres finals del Campionat d’Europa de piscina curta que s’està disputant a Kazan. Vall ho ha fet amb un sisè lloc en els 200 braça, mentre que la castellonenca ha acabat setena en els 100 lliures.

Vall ha quedat sisena i Lidón, setena

La primera de les nedadores del CN Sant Andreu en disputar una final en l’europeu de piscina curta de Kazan ha estat Lidón Muñoz. La castellonenca ho ha fet en els 100 lliures amb la setena posició després d’aturar el crono amb un temps de 53.07. La guanyadara de la prova, i actual campiona d’Europa, ha estat la sueca Sarah Sjoestroem amb una marca de 51.26.

L’altra final amb presència barcelonina ha estat la dels 200 braça. Jèssica Vall, amb un temps de 2.20.06, ha acabat en sisena posició i s’ha quedat a 37 centèsimes de poder pujar al podi. La més ràpida de la prova ha estat la russa Evgeniia Chikunova, que ha aturat el crono amb un temps de 2.16.88.

Amb aquestes dues finals, les dues nedadores del CN Sant Andreu es treuen la mala boca després de no aconseguir passar als 100 braça (Vall) i 50 lliures (Lidón).