Xavi Hernández serà anunciat en breus com el nou entrenador del FC Barcelona. L’acord entre l’Al-Sadd, el Barça i Xavi Hernández és total, però a hores d’ara, segons informa Mundo Deportivo, s’estan acabant de redactar els contractes per fer la signatura. El comunicat oficial del Barça del fitxatge de Xavi Hernández com a nou tècnic blaugrana podria arribar aquest divendres a la nit o aquest dissabte al matí.

L’Al-Sadd ha anunciat aquest divendres al matí la desvinculació de Xavi del club qatarià previ pagament de la clàusula de rescissió de cinc milions d’euros. Una clàsula que finalment abonaran a mitges el Barça i el mateix Xavi Hernández.

La trajectòria de Xavi Hernández a l’Al-Saad

Xavi Hernández va marxar del Barça l’any 2015, després de guanyar la Champions i el triplet. Xavi va penjar les botes com a futbolista el 2019 a l’Al-Saad per ser-ne l’entrenador. El de Terrassa ha guanyat set títols amb el conjunt qatarià, inclosa la Lliga en aquest darrer any i la Copa de l’Emir. El tècnic és un enamorat i un gran defensor de l’ADN Barça i el joc de possessió, una condició innegociable del seu futbol hereu de Johan Cruyff i Pep Guardiola.