Jèssica Vall

Jèssica Vall ha tingut molt a prop classificar-se per a la final dels 100 metres braça de l’Europeu de piscina curta de Kazan. De fet, la nedadora del Club Natació Sant Andreu s‘ha quedat fora per només cinc centèsimes.

Jessica Vall, novena a les semifinals

Jèssica Vall ha acabat quarta en la primera semifinal, amb un temps d’1:05:30, però el temps no ha estat suficient per ficar-hi el cap a la final. A la segona semifinal la lituana Kotryna Teterevkova ha fet 1.05.25 i l’ha deixat sense lloc a la final. L’única possibilitat per a la barcelonina és que alguna de les finalistes no pugui disputar-la per alguna raó i ocuparia el seu lloc.

Lidón Muñoz, també fora per 4 centèsimes

Una altra nedadora del CN Sant Andreu, Lidón Muñoz, tampoc no ha tingut sort i ha quedat eliminada de les semifinals. En el seu cas ha estat per quatre centèsimes en la prova dels 50 metres lliures. En aquesta prova tan ràpida és més habitual que aquestes diferències marquin el fet de disputar o no una final o guanyar una medalla. En el cas de Lidón Muñoz ha obtingut el desè millor temps de les 16 semifinalistes amb 24.36.