JESÚS MARTIN, entrenador CN Atlètic-Barceloneta "Nosaltres hem vingut pràcticament amb tots els jugadors juvenils però en línies generals estic bastant content del treball per la diferència que hi pugui haver de pes i d'edat." JAVI AZNAR, entrenador CN Mediterrani "Per mi és anecdòtic, el que buscàvem era tornar una mica a la senda del joc, que fa temps que no la tenim, i també de la competició."

El Mediterrani s’ha classificat per les semifinals després de superar còmodament un Barceloneta ple de jugadors juvenils. L’empat a 9 de l’anada va deixar incert el futur de l’eliminatòria. Però el suspens ha durat molt poc perquè el conjunt de Sants ha estat molt superior i s’ha acabat imposant per 15 gols de diferència.

L’altra semifinal enfrontarà el Sant Andreu i el Mataró, que es van classificar divendres. Destaquem primer el que va enfrontar el Sant Andreu i el Catalunya, un partidàs amb emoció fins al final. En l’anada el Catalunya havia guanyat de 4 i divendres tenia el partit més o menys controlat. Quedaven quatre minuts i el resultat era d’empat a 14. Semblava tot resolt, però jugant en piscina curta mai no se sap, i els nedadors andreuencs van aconseguir 4 gols consecutius que van forçar els penals. Després del sorteig, va començar la loteria dels llançaments des del punt fatídic. Els andreuencs van transformar tots els que van tirar, mentre que el Catalunya va fallar-ne dos que els van deixar fora de la competició. El Club Natació Sant Andreu passa a les semifinals després d’una remuntada espectacular.

El Club Natació Barcelona ho tenia complicat davant el Mataró. Els de Toni Esteller havien de remuntar 3 gols en contra i a més no van poder comptar amb alguns dels jugadors habituals. I els del Maresme no van donar opcions als cenebistes i es van imposar per 6 a 7.