Europa o Sant Andreu, Sant Andreu o Europa. Només un dels dos ho podia aconseguir: ser campió de Tercera RFEF i l’ascens directe a la Segona RFEF. Els escapulats ho tenien tot a favor, ja que només necessitaven un punt en el derbi contra el Muntanyesa al Nou Sardenya. El Sant Andreu, en canvi, havia de guanyar el seu partit contra la FE Grama a Can Peixauet i esperar una derrota dels graciencs.

L’Europa ja és equip de la Segona RFEF i el Sant Andreu jugarà el play-off

Els escapulats han aconseguit l’ascens després de guanyar el Muntanyesa per 2 a 0 amb els gol d’Àlex Cano i Gerard Nolla, de penal, mentre que el Sant Andreu ha empatat amb la Grama (1-1) amb els gols de Marc Rodríguez i d’Iker García, i jugarà el play-off d’ascens.

Reviu una jornada especial

13:53

Final

L’Europa és equip de la Segona RFEF. Els escapulats han guanyat el Muntanyesa (2-0). El Sant Andreu disputarà el play-off d’ascens.

13:48

Temps afegit al Nou Sardenya

El partit entre l’Europa i el Muntanyesa arriba als últims segons. Els escapulats són equip de la Segona RFEF.

13:39

Últims 10 minuts de partit

Entrem a la recta final dels partits entre l’Europa i el Muntanyesa i la Fundació Grama i el Sant Andreu. Victòria escapulada per 2 a 0 i empata a 1 dels quadribarrats. Amb aquests resultats, l’Europa seria equip de la Segona RFEF, mentre que el Sant Andreu jugaria la primera eliminatòria del play-off d’ascens contra el Peralada.

13:04

Segon gol de l’Europa

Gerard Nolla, de penal, ha fet el 2 a 0, que deixa coll avall el títol de campió i l’ascens a la Segona RFEF.

13:03

Comença la segona part

Els últims 45 minuts de la Lliga regular de la Tercera Divisió ja s’han posat en marxa.

12:51

Descans al Nou Sardenya i a Can Peixauet

Arribem a la mitja part als partits Europa-Muntanyesa i Grama – Sant Andreu. Victòria escapulada i empat quadribarrat. Amb aquests resultats, l’Europa seria campió de Tercera i nou equip de la Segona RFEF, mentre que el Sant Andreu hauria de jugar el play-off d’ascens.

12:48

Possible penal a Joel Laso

Els jugadors de l’Europa han reclamat un penal al davanter escapulat en el temps afegit de la primera part.

12:41

Empata el Sant Andreu

Gol d’Iker García. Al minut 40, els quadribarrats han igualat el partit.

12:39

S’avança la Grama

Marc Rodríguez fa l’1 a 0, que complica la carambola del Sant Andreu per aconseguir l’ascens directe a la Segona RFEF.

12:32

El Sant Andreu estavella una pilota al travesser

Ocasió claríssima per als andreuencs. Albertito ha rematat al travesser de la porteria de la Grama a la mitja hora de partit.

12:28

Així serà el play-off d’ascens a Segona RFEF

Els equips de la Tercera Divisió que disputin el play-off  d’ascens hauran de superar tres eliminatòries per ser equips de la Segona RFEF.  Aquí t’ho expliquem

Com i quan serà el play-off de Tercera a Segona RFEF? (beteve.cat)

12:17

Gol de l’Europa

Minut 18. Àlex Cano, a la sortida d’un córner, fa l’1 a 0. L’Europa manté totes les opcions de ser el campió de Tercera.

12:04

Ja tenim en marxa els dos partits

L’última jornada de la Tercera Divisió ja ha començat. Segueix en directe el desenllaç de la #3div5

11:39

Connectem amb la nostra transmissió

Ja pots seguir en directe el programa especial de l’última jornada a la Tercera Divisió en què coneixerem el campió de la categoria i nou equip de la Segona RFEF.

11:33

Les opcions d’Europa i Sant Andreu

L’Europa seria campió de Tercera i nou equip de la Segona RFEF en 8 de les 9 combinacions que es poden donar. El Sant Andreu només ho aconseguiria amb una victòria contra la Grama i una derrota escapulada contra el Muntanyesa.

11:17

Ja tenim les alineacions de l’Europa-Muntanyesa:

10:48

Jornada electoral al CE Europa

El CE Europa celebra eleccions a la presidència del club. Els candidats, Víctor Martínez i Hèctor Ibar, ja han votat. També ho han fet el capità Àlex Cano i un bon grapat de socis escapulats.

10:31

Tot a punt per a una jornada intensa

Bon dia. Comencem el minut a minut d’una jornada apassionant a la Tercera Divisió. L’Europa i el Sant Andreu es juguen l’ascens directe a la Segona RFEF. Viu amb nosaltres totes les emocions d’un matí en què tindrem un campió.