L’Espanyol B ha empatat al camp del Formentera en un partit sense gols (0-0). El matx ha tingut ocasions per a ambdós equips però ni els uns ni els altres han pogut transformar-ne cap en gol. Amb aquest empat l’Espanyol B continua sent quart a la classificació i és pràcticament equip de play-off de forma matemàtica.

L’Espanyol B pateix durant la primera part

Al filial blanc-i-blau li ha tocat patir durant els primers 45 minuts. L’equip entrenat per Luis Blanco s’ha trobat amb un Formentera molt ofensiu que ha buscat el gol des de l’inici de l’enfrontament amb un joc molt directe. Julen Ekiza ha causat molts problemes a la defensa de l’Espanyol B, ja que el jugador del conjunt formenterenc ha enviat una pilota al pal al minut 32 i, instants després, ha tornat a tenir l’oportunitat d’obrir el marcador. Els blanc-i-blaus, però, han sabut aguantar i han mantingut l’empat fins a la mitja part.

El marcador no es mou

L’Espanyol B sabia que havia d’atacar més que a la primera part si volia endur-se els tres punts de Formentera. A la represa, doncs, els de Luis Blanco han causat més perill que als primers 45 minuts i han tingut el gol més a prop. Becerra ha estat a punt de donar el triomf al conjunt blanc-i-blau quan ha xutat una pilota al travesser al minut 77. Finalment, però, el partit ha acabat en empat. Amb el punt que suma, l’Espanyol B continua en posicions de play-off d’ascens.