Indignació entre els aficionats del Barça que tenien entrada per veure el partit de la jornada 33 contra el València després que la Lliga hagi canviat l’horari de sis partits per afavorir el Reial Madrid. Un d’aquests partits és el de Barça, que ha passat de jugar dissabte a les 14 h a dilluns a les 21 h.

Canvi d’horari a menys de nou dies

El Barça ha passat de jugar dissabte vinent, 27 d’abril, a les 14 h a fer-ho dilluns, 29, a les 21 h. Un canvi radical que fa que molts aficionats del Barça no puguin anar a veure un partit pel qual tenien entrades. És el cas, per exemple, de turistes que passaven el cap de setmana a la ciutat i aprofitaven per veure un partit, o el d’aficionats que volien anar a l’estadi amb la canalla. Les dues de la tarda d’un dissabte és un horari ideal per anar amb els més petits de la casa, tot el contrari que un dilluns a les nou de la nit, quan la canalla arribaria molt tard a casa el dia abans d’anar a escola.

Un favor al Reial Madrid

El canvi s’ha produït després que el Reial Madrid sol·licités a la Lliga passar el seu partit contra la Reial Societat a divendres 26 per tenir més temps per preparar el partit de semifinals contra el Bayern de Munic. La Lliga ho ha acceptat, un fet comprensible. La indignació blaugrana ha vingut pel canvi gairebé total de jornada, no pel fet que li hagin canviat l’horari al Reial Madrid.