camp nou retorn

El Barça comença a pensar ja en el seu retorn al nou Camp Nou. Les obres de remodelació de l’estadi blaugrana estant complint els terminis previstos, i el FC Barcelona ja s’aventura a fixar una data concreta pel retorn del Barça i dels aficionats al Camp Nou. Segons avança Mundo Deportivo, la data prevista per reobrir l’Spotify Camp Nou al calendari de la Junta Directiva de Joan Laporta és el 15 de desembre del 2024.

En principi, el club tenia marcada com a possible data per recuperar l’activitat del Camp Nou el 29 de novembre, una data simbòlica ja que és el 125è aniversari del FC Barcelona. Ara, segons la informació de MD, el club vol guanyar marge i ja hauria plantejat a la Lliga que el primer partit al nou Camp Nou sigui just abans de l’aturada nadalenca.

El retorn al Camp Nou, amb aforament limitat

A on no hi ha canvis respecte el previst és en l’aforament en què es podrà recuperar la vida normal a l’estadi. El Barça sempre ha parlat d’una primera fase de retorn al 60% del total de la capacitat del nou Camp Nou, és a dir, unes 63.000 persones a les graderies. Quan el Barça torni al Camp Nou, encara faltarà per finalitzar les obres de la tercera graderia i tota la coberta. Falta veure quins seran els preus dels abonaments per a la temporada vinent i si el club els divideix en dues fases: una per a Montjuïc i una altra per l’anhelat retorn al temple culer.