UFEC

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha organitzat una visita a les institucions europees, juntament amb dirigents de diverses federacions i participants d’INSERsport i la Welcome League.

La UFEC va a Europa

El president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva, encapçala l’expedició que ha sortit aquest dilluns cap a Brussel·les. Està acompanyat pels presidents de les federacions de corfbol, activitats subaquàtiques, esports d’hivern, futbol, golf, judo i piragüisme. I també per participants dels programes d’acció social de la UFEC, que són persones sense sostre i discapacitats que han participat en els projectes INSERsport i Welcome League.

L’objectiu, conèixer les institucions i el seu funcionament

L’objectiu de la visita és que tots els joves i usuaris de col·lectius vulnerables puguin conèixer el Parlament Europeu i el seu funcionament, i que comparteixin espais amb diferents dirigents esportius de federacions vinculades a l’INSERsport, que és el programa de formació i inclusió laboral de la UFEC, que arriba a la tercera edició. Aquest dimarts participaran en l’InfoDay del programa Erasmus Plus Sport, una trobada promocionada per la Comissió Europea, en què les federacions podran conèixer fórmules de finançament.