Victòria treballada del Reial Club de Polo davant el Club Deportiu Terrassa. L’equip de García Cuenca s’ha imposat als egarencs per un  4 a 3 ajustat.

L’inici del partit no feia preveure un enfrontament tant ajustat. Borja Llorens de penal córner ha obert el marcador al minut 27 i, sis minuts més tard, Alex Reyné ha fet el 2 a 0. Amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.

Del 2 a 0 al 2 a 3

El descans ha anat molt bé al Terrassa. Sortida fulgurant del conjunt de Néstor Llobet, que en nou minuts ha capgirat el marcador. I ho ha fet amb un únic protagonista. Els tres gols els ha signat Marc Miralles i tots tres de la mateixa manera, de penal córner.

El Polo guanya el Terrassa

El Polo ha hagut de reaccionar. I ho ha fet en dos minuts. Al 61, gol de Tomas Terradas, i al 62, gol de la victòria de Javier Cabot.

El Polo i el Terrassa es tornaran a veure les cares ben aviat. Del 22 al 24 de març es disputarà la Copa del Rei d’hoquei herba. Tots dos equips han quedat aparellats en els quarts de final. Amb la victòria davant el CD Terrassa, el Polo continua líder de la classificació, a tres punts del segon, l’Atlètic-Terrassa.