L’Horta ha sumat la segona derrota de la temporada a casa en la tretzena jornada de Lliga de Tercera Divisió. Aquesta vegada el botxí ha estat el Figueres, que ha superat el conjunt local per 1 a 3 en un partit molt igualat de principi a fi, amb un Figueres més encertat de cara a la porteria.

Primera meitat igualada amb victòria parcial del Figueres

El Figueres ha obert el marcador molt aviat, concretament al minut 6 després d’aprofitar una pena màxima que ha transformat Vidal enganyant Yamandú pel mig. El primer quart d’hora de partit s’ha disputat al mig del camp, en terra de ningú. El Figueres semblava que portava més controlat el joc i ha arribat més vegades a l’àrea hortenca. La reacció dels de Nacho Castro ha arribat al minut 24 de partit, mitjançant una bona passada des de la esquerra de Vives a Barrera que, reculant cap a la seva cama dreta, ha foradat el porter figuerenc.

Els alt-empordanesos en volien més i al minut 31 es tornaven a avançar en el marcador, amb una errada gravíssima de Yamandú a l’hora de controlar la pilota, que se l’ha acabat empassant i marcant així en pròpia. En els darrers 15 minuts del primer temps,  l’Horta ha intentat superar el porter rival amb dues ocasions però sense encert de cara a porteria. S’ha arribat al descans amb el resultat 1 a 2 favorable al conjunt visitant en el dia d’avui.

Segona meitat amb un Horta imprecís de cara a porteria

En la segona part, els hortencs han intentat trencar línies i arribar amb més contundència a la porteria, però les imprecisions en l’última passada no han permès que els locals empatin el resultat advers fins ara. D’altra banda el Figueres ha esperat la seva oportunitat mantenint-se al darrere i esperant a la contra.

Vora el minut 75 de partit els de Nacho Castro han tingut una oportunitat claríssima de gol que no han sabut aprofitar. Semblava que el Figueres havia entregat la pilota a l’Horta fins que al minut 82 ha arribat el tercer gol visitant. D’aquesta manera s’ha confirmat la mala actuació del porter Charrúa, que amb una segona badada de jutjat de guàrdia, no ha blocat del tot l’esfèrica i en segona instància Ousman ha marcat a plaer. El marcador finalment ha estat de 1 a 3 a favor dels alt-empordanesos.