Espanyol tuit ironic

L’Espanyol ha començat l’any de la pitjor manera possible. Els blanc-i-blaus encara no han guanyat cap partit de Lliga d’aquest 2022 i només han sumat un punt dels últims 12 en joc. L’última jornada els de Vicente Moreno van perdre al camp de l’Athletic Club per 2 a 1, tot i avançar-se en el marcador amb un gol de Tony Vilhena en el minut 3 de partit.

L’Espanyol recorre a la ironia a les xarxes

La jugada polèmica del partit va arribar en el minut 11 de la segona part. L’Espanyol estava buscant l’empat a dos i una centrada d’Óscar Gil va anar a parar a les mans del jugador de l’Athletic Club Mikel Balenziaga. L’àrbitre de l’enfrontament, César Soto Grande, va interpretar que havien estat involuntàries i que el jugador basc les tenia enganxades al cos i, per tant, no va assenyalar res de res. Des del VAR tampoc no van considerar que les mans fossin punibles. Els blanc-i-blaus encara recorden un penal dubtós per mans d’Aleix Vidal en el partit contra el Betis.

L‘Espanyol, a més, tampoc no està conforme amb el temps afegit al final del partit. L’àrbitre va considerar que s’havien d’afegir quatre minuts i va ser el temps extra que es va jugar. El club blanc-i-blau encara recorda que en el partit contra l’Atlètic de Madrid a l’RCDE Stadium es van afegir 10 minuts.