Cartell Travessia Port de Barcelona

El 24 de setembre, dia de la Mercè, els nedadors tenen una cita al port de Barcelona. El Club Natació Atlètic-Barceloneta organitza, per 94a vegada, la Travessia del Port. Una prova que acabarà amb la sisena etapa de la Copa d’Europa d’aigües obertes.

Una matinal de natació amb la Travessia del Port de Barcelona

El moll de Bosch i Alsina tornarà a ser l’escenari de la Travessia del Port de Barcelona. Una competició oberta a totes les categories. Aquells que hi vulguin participar tenen de temps fins al 20 de setembre per inscriure-s’hi a la pàgina web del Club Natació Atlètic-Barceloneta.

El matí del 24 de setembre, les aigües del Moll de la Fusta tornaran a omplir-se de nedadors des de primera hora del matí. A les 8.30 h s’iniciarà la competició amb la prova absoluta en un circuit de 5 km per tots aquells nascuts abans de l’any 2006. Després serà el torn de les proves de mig fons, l’infantil, els màsters, els benjamins, les persones amb discapacitat i la prova puntuable per a la Copa d’Europa de la LEN.

El preu de la inscripció és de 10 euros i aquells que no tingui llicència federativa o siguin socis de l’Atlètic-Barceloneta han d’abonar 15 euros més en concepte d’assegurança mèdica. Les proves benjamines i de persones amb discapacitat no tenen cap cost addicional.