Tot i estar retirat de la competició des d’abril, Tommy Robredo s’ha convertit en el campió del 114è Campionat de Catalunya després de superar Jordi Mas en dos sets (6-3 i 6-1). El partit, disputat al Club Esportiu Laietà, ha estat dominat en gran part dels jocs per Robredo.

Jordi Mas (CT Mataró), que en la semifinal va derrotar Albert Montañés en tres sets (6-2, 2-6 i 6-2), l’altre gran convidat del torneig, no ha pogut tornar a donar la sorpresa guanyant Robredo en la final.

Un retorn momentani

L’última competició en què va participar Tommy Robredo va ser el Trofeu Godó, l’abril d’aquest 2022.

Robredo ha participat en aquest Campionat com a convidat estrella, i ha jugat directament el quadre final. Ha guanyat tots els sets disputats menys un (3-6), a les semifinals contra Xavier Matas.

Al final d’aquest últim partit, després de donar els premis a les finalistes de la categoria femenina, Esther López (guanyadora) i Aran Teixidó, i al finalista de la masculina, Jordi Mas, s’ha homenetjat Tommy Robredo i se li ha entregat el màxim guardó com a tres vegades campió de Catalunya de tenis.