Derrota del Club Natació Barcelona davant el Terrassa per un ajustat 8 a 7. L’equip de Toni Esteller, amb casquet blau i que estava sancionat, ha vist com un bon inici dels egarencs ha estat clau perquè els de Dídac Cobacho s’hagin quedat amb els tres punts.

La primera part, per al Terrassa

El dos primers quarts han estat per al Terrassa. En el primer període, els locals han aconseguit un parcial de 3 a 1 al seu favor. Un marcador que al descans ja era de 5 a 2 gràcies a un nou parcial favorable al Terrassa.

Després del descans ha arribat la reacció del Natació Barcelona. Parcial d’1 a 3 per als mariners. Amb un marcador de 6 a 5 s’ha arribat a l’últim període. El Terrassa, que ha tingut un marcador de 8 a 5 al seu favor, ha vist com el Barcelona arribava al 8 a 7. La reacció, però, no ha estat completa i amb aquest marcador s’ha arribat al final del partit.

Temps mort del Club Natació Barcelona

Un dels homes destacats del partit ha estat Iñaki Aguilar. El porter del Terrassa i exjugador del Natació Barcelona considera que “els partits amb el Barcelona són molt igualats. La diferència és d’un gol i avui hem aprofitat el factor camp.”