El Muntanyesa ha ensopegat contra el Mollerussa a domicili (1-0), després d’un solitari gol de Lamine Juwara per part de l’equip local. D’aquesta manera, la Monta acumula dues derrotes consecutives després de perdre contra l’Hospitalet a l’anterior jornada (1-2). L’equip de Raúl Paje es manté a la quarta posició que dona accés al play-off amb 26 punts.

Primera meitat amb poques ocasions

El partit entre el Mollerussa i el Muntanyesa ha arrencat amb molta igualtat al Municipal de Mollerussa. L’equip visitant ha optat per defensar-se de cap a peus, mentre que el conjunt del Pla de l’Urgell ha portat el ritme del partit en atac durant la primera mitja hora del duel. El Mollerussa ha tingut l’ocasió més clara de la primera meitat al minut 41 de partit, després d’un bon xut de Lamin que ha aturat amb molta autoritat d’Eric Fernández per mantenir el 0-0 a la mitja part.

Gran gol de Lamin Juwara per al Mollerussa

A la represa, el Mollerussa ha aconseguit estrenar el marcador al cap de cinc minuts de partit amb una jugada estel·lar de Lamin Juwara, que ha definit a la perfecció després d’una gran acció individual. Malauradament, en la jugada del gol el 12 del Mollerussa ha patit una lesió al genoll esquerre i ha hagut de ser substituït. La Monta ha intentat replicar la diana local, encara que no han trobat la manera de crear perill sobre la porteria defensada per Buetas.

L’equip local ha pogut ampliar la distància al marcador després d’un mal refús del porter Eric Fernández, que ha estat a punt d’aprofitar Jofre. El Mollerussa ha tornat a crear perill amb un xut de Nil que ha atrapat l’arquer visitant sense problemes. Per altre cantó, Wilber ha pogut posar l’empat al marcador, però amb tot a favor no ha estat capaç de definir davant de Buetas en la millor oportunitat de la segona part per la Monta.

El Mollerussa ha tornat a crear perill amb un llançament des de fora de l’àrea que ha aturat Eric Fernández amb una bona estirada. L’equip de Raúl Paje ha intentat reaccionar amb una gran internada de Rolo que ha acabat amb un bon refús per part de la defensa local. Kevin Alarcón ha tingut una bona oportunitat amb un xut des de fora de l’àrea que ha marxat desviat.

Hem vingut de sobrats i no ens ha valgut davant un equip molt necessitat”