A la primera meitat el Rosengard ha gaudit de les millors ocasions i podria haver empatat l’eliminatòria abans del descans, però la imprecisió de les sueques ha donat una vida extra a les blaugranes, que només s’han acostat a porteria amb aquest xut d’Alexia a la primera meitat.

Al segon temps, les noies de Xavi Llorens han fet una passa endavant i no han desaprofitat les seves ocasions. Al minut 51, Jennifer Hermoso ha aprofitat una centrada de Vicky Losada per fer l’1-0 i marcar el camí de la classificació. El Rosengard necessitava fer dues dianes per classificar-se, però Sandra Paños s’ha exhibit per evitar els gols suecs. En el temps de descompte, Mariona ha caçat la pilota i no ha perdonat en el xut, que es convertia en el 2-0 i el bitllet definitiu per les semifinals de la Lliga de Campions.

FC Barcelona: Sandra Paños, Ruth, Unzué (Bárbara, min 65), Røddik, Gemma (Patri, min 46), Miriam, Jenni Hermoso, Alexia (Mariona, min 73), Leila Ouahabi, Vicky Losada i Torrejón.
FC Rosengärd: Musovic, Ilestedt, Berglund, Riley, Asante (Junge Pedersen, min 78), Marta, Nilsson, Martens, Wieder (Landeka, min 63), Masar i Troelsgaard.
Gols: 1-0, Jenni Hermoso (min 51). 2-0, Mariona (min 93).
Àrbitre: Kateryna Monzul. Ha amonestat les locals Røddik, Mariona i Jenni Hermoso i les visitants Asante, Masar i Troelsgaard.
Assistència: 7.350 espectadors