La presentació ha tingut lloc en roda de premsa al Camp Nou. La roda de premsa l’encapçalaven el vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, el portaveu del club, Josep Vives, i l’exjugador i ara comissionat dels actes commemoratius del 25è aniversari de Wembley 92, José Mari Bakero. A primera fila, a més, hi havia altres exjugadors i exmembres de la plantilla, com Carles Rexach, Juan Carlos Rodríguez, Julio Alberto Moreno, Ricardo Serna i Txema Corbella, entre d’altres.

El club ha explicat que l’acte central dels actes commemoratius dels 25 anys de la consecució de la primera Copa d’Europa de futbol tindrà lloc el 10 de juny al Camp Nou. Quan ha arribat l’hora de donar-ne els detalls, però, Bakero no ha aclarit si finalment es jugarà un partit de futbol amb els membres d’aquell mític equip. “L’important no és el que farem”, ha assegurat l’exjugador, que ha revelat que “estic parlant amb els altres jugadors, me’n queden cinc o sis“, per acabar de decidir el format de l’espectacle. Bakero sí que ha subratllat que “perquè la gent vingui ha de ser un esdeveniment agradable per a tothom“.

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha presentat després l’Espai Wembley al Museu del Barça, que estarà dedicat a recordar els 25 anys d’aquest moment històric per al club fins al proper mes de setembre.

Durant una connexió en directe amb el Camp Nou a ‘La tarda de Barcelona’, de betevé 91.0 fm, hem pogut escoltar en directe la presentació: