El Barça s’ha classificat per a les semifinals de la Copa de la Reina després d’imposar-se al Sevilla per 1 gol a 4. El gol inicial de les andaluses l’han capgirat Mariona Caldentey, Vicky Losada i Alexia Putellas. La classificació fa que les blaugrana continuïn amb l’eufòria després d’aconseguir la classificació per a la final de la Champions. Els altres equips semifinalistes són l’Atlètic de Madrid, el Madrid CFF i el Llevant.

El Sevilla s’avança al cap d’un quart d’hora

El partit ha començat amb domini altern dels dos equips. Això sí, el primer a marcar ha estat el Sevilla. Claudia Pina, jugadora blaugrana cedida al conjunt andalús, ha marcat poc abans del quart d’hora. La jove del planter ha fet una bona jugada personal i amb un xut arran del pal ha superat la portera Cata Coll, que no ha pogut fer res.

El Barça ha reaccionat i ha empatat poc després. Al minut 26, Mariona Caldentey ha rematat a plaer una assistència de Jennifer Hermoso després d’una centrada d’Alexia Putellas.

El gol no ha enfonsat el conjunt andalús. Tot al contrari. Amb l’empat, el Sevilla ha tingut les millors ocasions, de les quals una, de nou a càrrec de Claudia Pina, ha estat a punt de ser gol després de retallar fins a tres jugadores blaugrana. Amb empat a un s’ha arribat al descans.

Sevilla - barça quarts final Copa de la Reina
@FCBfemeni

La remuntada, a la segona part

Els descans li ha anat d’allò més bé a l’equip de Lluís Cortés. Només s’havien disputat tres minuts de la represa quan Vicky Losada ha fet l’1 a 2 aprofitant una assistència d’Alexia Putellas. I sense temps de reacció, el Sevilla ha encaixat el tercer. Una passada en profunditat de Jenni Hermoso, l’ha aprofitada Alexia per fer l’1 a 3.

L’equip de Lluís Cortés ha continuat buscant el gol. Ha tingut diverses ocasions per marcar: Martens, Alexia i Hansen haurien pogut fer el quart, però les intervencions de la portera local, Noelia, han estat clau. Per la seva banda, el Sevilla ho ha intentat sobretot amb accions de Pina, la millor de les andaluses, però sense encert de cara al gol.

Tot el contrari del que ha fet Graham Hansen en temps afegit. La noruega ha marcat l’1 a 4 després de culminar un contraatac conduït per Lieke Martens.