El president de La Lliga, Javier Tebas, va insinuar l’any 2019 que els periodistes no podrien preguntar el que vulguin en les retransmissions de la Lliga en el postpartit amb els jugadors i entrenadors. Unes imatges que ara s’han fet virals a les xarxes.

Censura als periodistes

El periodista Juanma Castaño va preguntar a Javier Tebas en el programa radiofonic ‘El Partidazo’ de la COPE sobre quines preguntes podrien fer i, el president de La Lliga, va respondre que els periodistes amb micròfons de la competició preguntarien en “la línia editorial que marqui La Lliga“. Castaño va dit que “i si jo treballo a Movistar i m’envien a fer un partit?” i Tebas va respondre “tu ja sabràs allò que no pots preguntar”.

En la rèplica, el periodista de la COPE va dir que ell creia que els periodistes han de preguntar per allò que sigui notícia i Tebas va amenaçar que “si preguntes alguna cosa que no surt dins el manual, doncs no tornaràs a sortir”. Tebas va explicar que “si el canal està controlat per La Lliga no diràs una cosa que no volem que surti”.

Unes paraules que es fan virals dos anys després

Dos anys després de les paraules de censura de Tebas al programa de la COPE, s’han fet virals a twitter.