La Lliga ha obert un expedient informatiu als jugadors del Barça després del dinar de la plantilla blaugrana amb les seves famílies a casa de Leo Messi. Segons avança la COPE, la competició vol reunir informació per si hi va haver incompliment dels protocols de seguretat de la covid-19. Si fos així, es traslladaria el cas al jutge de disciplina social.

Aragonès demana donar exemple

El vicepresident del govern de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha dit que “les figures públiques han de donar exemple i més en un moment de flexibilització com en l’actual” després d’assabentar-se del dinar organitzar pel jugador blaugrana. D’altra banda, la portaveu del govern, Meritxell Budó, ha explicat que l’Agència de Salut Pública de Catalunya està fent una valoració tècnica de la trobada per decidir com i si s’ha d’actuar.

El dinar de germanor a casa de l’argentí

Messi va convocar la plantilla amb les seves parelles a un dinar de germanor per fer grup i pinya davant els quatre darrers partits que queden de Lliga. Des de fora es va poder escoltar el bon ambient amb crits de “campions, campions”.