Manolo González, avui sancionat, ha vist com el seu equip ha sumat un punt davant l'equip revelació de la temporada, la Rapitenca. Alexis ha avançat els de Toni Teixidó a l'inici del partit després d'una errada de Tato Burgada. MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa "Un porter un dia falla i un dia no o sigui que, vaja, jo crec que el balanç del Tato fins ara és bo." Però l'equip de Nou Barris ha sabut reaccionar i Sascha ha fet el primer avís en una jugada on s'ha reclamat l'expulsió del porter visitant. Just abans del descans ha arribat el premi per al Muntanyesa. Acosta ha centrat una falta i el capità Andrés ha rematat al fons de la xarxa. La segona part ha començat igual, amb gol de la Monta. Héctor, ha aprofitat una pilota morta dins l'àrea per fer el 2 a 1 i culminar la remuntada, però poc després, Javi Ramos, que acabava de sortir al terreny de joc, ha fet un golàs des de gairebé el mig del camp. A partir d'aquí els locals ho han intentat fins al final, però el marcador ja no s'ha mogut. MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa: "Avui jo crec que hem sigut millors que la Rapitenca i bé, no hem pogut guanyar. L'altre dia van ser tres gols de pilota aturada, avui han sigut dos jugades desafortunades i vaia, s'ha de mirar de ser fort."

Manolo González, avui sancionat, ha vist com el seu equip ha sumat un punt davant l’equip revelació de la temporada, la Rapitenca. Alexis ha avançat els de Toni Teixidó a l’inici del partit després d’una errada de Tato Burgada. Però l’equip de Nou Barris ha sabut reaccionar i Sascha ha fet el primer avís en una jugada on s’ha reclamat l’expulsió del porter visitant. Just abans del descans ha arribat el premi per al Muntanyesa. Acosta ha centrat una falta i el capità Andrés ha rematat al fons de la xarxa. La segona part ha començat igual, amb gol de la Monta. Héctor, ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per fer el 2 a 1 i culminar la remuntada, però poc després, Javi Ramos, que acabava de sortir al terreny de joc, ha fet un golàs des de gairebé el mig del camp. A partir d’aquí els locals ho han intentat fins al final, però el marcador ja no s’ha mogut. Un punt més per al Muntanyesa, que encadena quatre jornades sense guanyar.